[ 1 av 41 ] Nästa  

Trevlig helg!

Trevlig helg! Än har ni en stund på er att titta förbi oss denna försommarlördag men tar redan nu tillfället i akt att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt fin helg. Passa på att titta förbi oss i början av nästa vecka om ni är shoppingsugna för som vi tidigare skrivit har vi stängt 27 - 28/4. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Shoppingveckan i grottan börjar så sakteliga lida mot sitt slut och det är hög tid att önska er alla en fortsatt fin helg. Vi vill passa på att tala om att vi kommer att ha stängt den 27 - 28/4 så funderar ni på en shoppingtur till Göteborg någon helg är ett tips att passa på kommande helger. Läs mer..Läs mer..

Öppettider i påskhelgen

Öppettider i påskhelgen Välkomna till en ny trevlig shoppingvecka i grottan! En vecka innehållandes påskhelgen och något förre shoppingtillfällen. På torsdag och lördag hälsar vi er välkomna mellan 12:00 - 16:00 och på fredag och måndag kommer butiken att vara stängd. Önskar er alla en fin vecka! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 22 - 23/3

Butiken stängd 22 - 23/3 Som vi tidigare nämnt kommer vi att ha stängt 22 - 23/3 så nu tackar vi för denna första delen av veckan och hälsar er åter välkomna på lördag! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en trevlig lördag med många shoppingsugna kunder har det blivit dags att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt trevlig helg. Till veckan kommer vi att ha stängt torsdag och fredag så passa på att besöka oss i början av veckan. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Snart dags att ta helg men en stund till hälsar vi er välkomna ner i grottan. Tänkte redan nu passa på att informera att butiken kommer vara stängd några dagar under våren. Första tillfället blir den 22 - 23/3 och det andra tillfället blir 27 - 28/4. Ha en fortsatt riktigt fin helg! Läs mer..Läs mer..

Skynda fynda!

Skynda fynda! För att ge plats till alla fina vårnyheter som är på ingång under våren har vi nu sänkt priset på ännu fler fina varor i både butik och webshop. Så missa inte att kika förbi oss i grottan eller att klicka er in på sale i webshopen. Skynda fynda! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så var även denna vecka i grottan till ända och vi tar oss lite helg och önskar er alla en fortsatt riktigt trevlig sådan. Varmt välkomna åter när vi slår upp portarna igen på måndag! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så var det alldeles strax dags att bomma igen för veckan och hög tid att tacka för denna vecka och önska er alla en fortsatt fin helg. Till veckan ser vi fram emot leveranser från både Burleska och Restyle och ni som gjort beställningar kan se fram emot ett paket ifrån oss lagom till helgen. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en trevlig shoppinglördag har det så blivit dags att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt trevlig helg. Till veckan hoppas vi på att många av er som ska på Steampunk at the Mountain på lördag tittar förbi grottan och shoppar er något stiligt att ha på festen. Läs mer..Läs mer..
  [ 1 av 41 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - Tel/fax: 031-13 21 25 - info@grothica.se
Skapad av Webbia