[ 1 av 48 ] Nästa  

Butiken stängd 22/8

Butiken stängd 22/8 Imorgon lördag kommer butiken att vara stängt så passa på att besöka oss idag om ni är shoppingsugna. Er vi inte träffar idag passar vi redan nu på att önska en riktigt trevlig helg och varmt välkomna åter på måndag! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 16 - 18/7

Butiken stängd 16 - 18/7 Passa på att kika förbi oss idag onsdag om ni är shoppingsugna. Sen tar vi oss nämligen några dagars ledigt och hälsar er varmt välkomna åter på måndag. Ha en fortsatt fin vecka! Läs mer..Läs mer..

Trevlig midsommar!

Trevlig midsommar! Än har ni en stund på er att titta förbi och köpa något fint inför midsommar innan vi bommar igen och tar oss lite ledigt midsommarafton och midsommardagen. Vi önskar er alla en riktigt fin helg och varmt välkomna åter på måndag! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd torsdag 11/6

Butiken stängd torsdag 11/6 Idag onsdag kommer vi att stänga klockan 16:00 och imorgon torsdag kommer butiken att vara stängd. Varmt välkomna ner i grottan igen på fredag! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd pingstafton och nationaldagen

Butiken stängd pingstafton och nationaldagen Imorgon på pingstafton kommer butiken att vara stängt och så även på nationaldagen nästa lördag. Övriga dagar hälsar vi er välkomna som vanligt och hoppas att ni har vägarna förbi någon dag. Ha en fin fredag och en trevlig pingsthelg! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 21-22/5

Butiken stängd 21-22/5 Än har ni en stund på er att hälsa på oss denna soliga vårdag innan vi bommar igen för dagen och tar oss lite ledigt torsdag och fredag. Ha en trevlig mitt i veckan helg och varmt välkomna åter på lördag! Läs mer..Läs mer..

Trevlig Valborg och 1.a maj!

Trevlig Valborg och 1.a maj! Ett par timmar till hälsar vi er välkomna ner i grottan denna onsdag innan vi tar oss lite ledigt på valborgsmässoafton och på 1.a maj. Vi önskar er ett par trevliga dagar och välkomnar er åter på lördag! Läs mer..Läs mer..

Back in business!

Back in business! Efter några dagars påskledighet hälsar vi er åter varmt välkomna ner i grottan! Och har ni inte möjlighet att kika förbi oss, ta gärna en titt i webshopen. Alla varor i butiken är inte upplagda där så ser ni något ni gillar bland våra bilder på Facebook och Instagram går det lika bra att skicka in en förfrågan via mail till info@grothica.se Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd i påskhelgen

Butiken stängd i påskhelgen I veckan hälsar vi er varmt välkomna ner i grottan måndag - onsdag för att sedan ta oss lite påskledigt torsdag - måndag. Till webshopen kan ni dock klicka er in alla dagar och alla beställningar uppskattas extra mycket under dessa dagar. Vi önskar er alla en fortsatt fin vecka och påskhelg. Läs mer..Läs mer..

Påfyllning på rean och 50% på skor

Påfyllning på rean och 50% på skor Vi hälsar er som vanligt välkomna ner i grottan men förstår såklart under rådande omständigheter att det är många som undviker stan. Sitter ni hemma och blir lite shoppingsugna föreslår vi att ni tar en titt i webshopen där vi just fyllt på med lite fler fina varor på rean samt ytterligare sänkt priset på de sista kvarvarande skorna. Vi kommer även under kommande dagar att lägga upp fler varor så missa inte att titta in! Läs mer..Läs mer..
  [ 1 av 48 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - info@grothica.se
Skapad av Webbia