[ 1 av 39 ] Nästa  

Trevlig helg!

Trevlig helg! Då var grottan igenbommad för veckan och vi får passa på att önska er alla en fortsatt fin helg. Till veckan ser vi fram emot leveranser av tuffa klänningar från Killstar och vackra spetschokers från We love Heikichi.
Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så börjar det bli hög tid att tacka för denna vecka och önska er alla en fortsatt trevlig helg. För er som planerar en shoppingtur till Göteborg med ett besök i grottan vill vi redan nu passa på att berätta att butiken kommer att vara stängd 3 - 6/11 så välj gärna ett annat tillfälle om ni har möjlighet. Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 30/9

Pågrund av förväntade stora oroligheter i Göteborgs centrum imorgon har vi för vår egen och våra kunders säkerhet bestämt oss för att ha stängt butiken imorgon. Så titta förbi oss idag om ni är shoppingsugna eller varför inte passa på att i lugn och ro ta en titt i webshopen i helgen. Ha en fin helg! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så börjar shoppingveckan i grottan att lida mot sitt slut och det är hög tid att önska er alla en fortsatt trevlig helg. Veckan bjöd på leveranser ifrån Burleska och Demonia och vi kunde glädja några av er med något nytt lagom till helgen. Missa inte att spana in vår rea i webshopen om ni har en stund över.
Läs mer..Läs mer..

Höstrea!

För att få plats med höstnyheter har vi nu fyllt på med reavaror i webshopen och ni hittar bland annat alla kvarvarande gobitar från Killstar. Vi har även börjat lägga upp de skor vi har i butiken och fortsätter lägga upp fler under kommande dagar. Först till kvarn så skynda fynda! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en trevlig shoppinglördag i grottan har det så blivit dags att tacka för denna vecka och önska er alla en fortsatt trevlig helg. Hjärtligt välkomna åter på måndag när vi slår upp portarna igen! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 1 - 4/9

Efter en riktigt höstig dag i Göteborg har det blivit dags att tacka för denna korta shoppingvecka i grottan och önska er alla en trevlig avslutning på veckan. Imorgon bär det nämligen iväg till London för att spana på höst- och vinternyheter och besöka den alltid lika trevliga mässan London Edge. Vi hälsar er åter välkomna när vi slår upp portarna igen på tisdag! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så var grottan igenbommad för denna vecka och det är hög tid att önska er alla en fortsatt trevlig helg! Till veckan har det så blivit dags för en tur till London för att spana in höst- och vinternyheter på mässan London Edge. Butiken är därför stängd den 1 - 4 /9 så passa på att besöka oss tidigare under veckan om ni är shoppingsugna! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Då har det snart blivit dags att ta helg igen och tacka så mycket för denna vecka. Ha en fortsatt riktigt trevlig helg! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Vi välkomnar er ner i grottan för lite trevlig lördagsshopping innan det är dags att ta helg och önska er alla en fortsatt trevlig sådan. Passar också på att berätta att höstens höjdpunkt London Edge då vi åker till London för att spana in höst- och vinternyheter närmar sig. Så den 1 - 4/9 har vi stängt butiken några dagar så passa på att besöka oss innan dess om ni är shoppingsugna! Läs mer..Läs mer..
  [ 1 av 39 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - Tel/fax: 031-13 21 25 - info@grothica.se
Skapad av Webbia