[ 1 av 46 ] Nästa  

Butiken stängd 18 - 22/7

Butiken stängd 18 - 22/7 Denna vecka blir en kort shoppingvecka i grottan då vi som vi tidigare nämnt kommer att ha stängt 18 - 22/7 för att åka upp till Gävle och Gefle metal festival. Så passa på att titta förbi oss måndag - onsdag om ni är shoppingsugna! Läs mer..Läs mer..

Back in business!

Back in business! Idag är vi åter på plats efter några lediga dagar och hälsar er varmt välkomna ner i grottan. Nu har vi öppet som vanligt tills den 18 - 22/7 då det är dags för årets höjdpunkt Gefle metal festival och vi åter bommar igen några dagar. Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 27/6 - 2/7

Butiken stängd 27/6 - 2/7 Som vi skrev förra veckan blir detta en lite kortare shoppingvecka i grottan då vi tar en liten minisemester den 27/6 - 2/7. Så passa på att titta förbi oss måndag - onsdag om ni är shoppingsugna. Ha en fin vecka! Läs mer..Läs mer..

Trevlig midsommar!

Trevlig midsommar! Idag hälsar vi er välkomna som vanligt fram till klockan 18:00 för att sedan ta oss lite ledigt över midsommar. Vi vill också informera om att butiken i sommar kommer att vara stängd 27/6 - 2/7 samt 18/7 - 22/7. Resten av sommaren är ni välkomna ner i grottan för en trevlig shoppingstund! Läs mer..Läs mer..

Ändrade öppettider 14 - 15/6

Ändrade öppettider 14 - 15/6 Till helgen är det dags för Subkultfestivalen i Trollhättan och vi kommer att ha något kortare öppettider både fredag och lördag för att inte missa allt för mycket av festivalen. Så på fredag hälsar vi er välkomna mellan 11:00 - 16:30 och på lördag mellan 12:00 - 14:30. Vi ser fram emot att träffa många av er där! Läs mer..Läs mer..

Vi önskar er en trevlig nationaldag!

Vi önskar er en trevlig nationaldag! Även denna vecka finner vi en röd dag mitt i veckan och grottan kommer att vara stängd. Men än har ni ett par timmar på er att titta förbi oss denna onsdag. Vi önskar er en fin nationaldag imorgon och varmt välkomna åter på fredag! Läs mer..Läs mer..

Skynda fynda!

Skynda fynda! Nu kan ni hitta ännu fler varor med 30% rabatt både i butiken och i webshopen. Bland annat alla kvarvarande fina klänningar från Killstar och populära Macaron vinter coat från Restless 'n' Wild. Så vänta inte med att titta förbi butiken eller klicka er in under Sale om ni är shoppingsugna. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en lite kortare arbetsvecka börjar det snart vara dags att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt fin helg! På måndag slår vi upp portarna igen och ser fram emot några hela shoppingveckor utan röda och stängda dagar. Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 26 - 29/4

Butiken stängd 26 - 29/4 Som vi tidigare nämnt kommer vi att ha stängt den 26 - 29/4 så imorgon är sista dagen denna vecka att titta förbi oss om ni är shoppingsugna! Varmt välkomna då eller på tisdag den 30/4 då vi slår upp portarna till grottan igen! Läs mer..Läs mer..

Öppettider i påsk

Öppettider i påsk En påskhelg som ser ut att bjuda på strålande vårväder är här och vi får passa på att önska er alla en trevlig påsk. Idag har vi öppet som vanligt till klockan 18:00 och även lördag har vi öppet som vanligt mellan 12:00 - 16:00. Imorgon fredag och på måndag tar vi oss dock lite ledigt. Som vi tidigare nämnt kommer vi även att ha stängt 26 - 29/4. Läs mer..Läs mer..
  [ 1 av 46 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - info@grothica.se
Skapad av Webbia