[ 1 av 38 ] Nästa  

Trevlig helg!

Trevlig helg! Då har det snart blivit dags att ta helg igen och tacka så mycket för denna vecka. Ha en fortsatt riktigt trevlig helg! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Vi välkomnar er ner i grottan för lite trevlig lördagsshopping innan det är dags att ta helg och önska er alla en fortsatt trevlig sådan. Passar också på att berätta att höstens höjdpunkt London Edge då vi åker till London för att spana in höst- och vinternyheter närmar sig. Så den 1 - 4/9 har vi stängt butiken några dagar så passa på att besöka oss innan dess om ni är shoppingsugna! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Än har ni en liten stund på er att titta förbi oss och inhandla något snyggt till aftonen men vi passar på att önska er alla en fortsatt trevlig helg redan nu. Till veckan ser vi fram emot en leverans av gobitar från Burleska och kan glädja några av er med paket ifrån oss lagom till helgen. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en rejält regnig lördag var så grottan igenbommad för veckan och det är hög tid att önska er alla en fortsatt fin helg trots regnrusket. I veckan fick vi en trevlig leverans av läckra skor från Demonia och kunde glädja några av er med nya dojor lagom till helgen. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så börjar denna shoppingvecka i grottan lida mot sitt slut. Veckan bjöd på en leverans från Burleska och vi kunde glädja några av er med ett paket ifrån oss lagom till helgen. Nästa vecka ser vi fram emot en trevlig leverans av tjusiga skor från Demonia. Ha en riktigt trevlig helg! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 13 - 17/7!

Så börjar det snart vara dags för lite minisemester igen då vi som vi tidigare skrivit kommer att ha stängt den 13 - 17/7. Denna gång bär det iväg norröver för några dagar i Gävle på Gefle metal festival. Med lite tur springer vi på några av er där! Ha en fortsatt härlig sommarvecka! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en kort arbetsvecka börjar det redan vara dags att ta helg. Och även nästa vecka blir en kort shoppingvecka i grottan då det är dags för sommarens andra minisemester och butiken kommer att vara stängd 13 -17/7. Så passa på att titta förbi oss i början av veckan! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 29/6 - 4/7

Än har ni en stund på er att titta förbi oss innan vi klockan 18.00 bommar igen och tar oss lite semester fram tills den 5/7 då vi slår upp portarna igen. Ta gärna en titt i webshopen sålänge och om ni hittar något fint att beställa bekräftar vi er beställning så snart vi är tillbaka i grottan igen! Ha en fortsatt fin vecka! Läs mer..Läs mer..

Trevlig midsommar!

Trevlig midsommar! Efter en kort arbetsvecka är det snart dags att ta lite långledigt över midsommarhelgen och önska er alla en riktigt trevlig sådan. Till veckan kommer vi bara att ha öppet måndag - onsdag och slår inte upp portarna igen förrän den 5/7. Så titta förbi oss i början av veckan om ni är sugna på något nytt! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Snart dags att ta helg denna härliga sommardag men än har ni en liten stund på er att titta förbi oss. Till veckan är det visst midsommar och vi tar oss lite ledigt midsommarafton och midsommardagen så passa på att besöka oss tidigare under veckan om ni är shoppingsugna. Läs mer..Läs mer..
  [ 1 av 38 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - Tel/fax: 031-13 21 25 - info@grothica.se
Skapad av Webbia