[ 1 av 47 ] Nästa  

Påfyllning på rean och 50% på skor

Påfyllning på rean och 50% på skor Vi hälsar er som vanligt välkomna ner i grottan men förstår såklart under rådande omständigheter att det är många som undviker stan. Sitter ni hemma och blir lite shoppingsugna föreslår vi att ni tar en titt i webshopen där vi just fyllt på med lite fler fina varor på rean samt ytterligare sänkt priset på de sista kvarvarande skorna. Vi kommer även under kommande dagar att lägga upp fler varor så missa inte att titta in! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så börjar denna shoppingvecka i grottan lida mot sitt slut och vi vill önska er alla en fortsatt fin helg. I veckan fick vi in lite nya väskor, plånböcker, boleros och tunikor från Banned och till veckan ser vi fram emot en leverans av Alchemys vackra smycken. Så missa inte att kika förbi om ni är i krokarna. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter några shoppingdagar mellan helgerna har det åter blivit dags att önska trevlig helg. Vi har stängt på trettondagen och hälsar er åter välkomna på tisdag. Läs mer..Läs mer..

Gott nytt år!

Gott nytt år! Så har vi bommat igen grottan för sista gången i år och vi vill passa på att tacka så mycket för detta år. Vi önskar er alla ett trevligt avslut på 2019 och ett riktigt gott nytt år! Läs mer..Läs mer..

God Jul önskar vi er alla!

God Jul önskar vi er alla! Då har det blivit hög tid för oss att ta lite julledigt och önska er alla en riktigt fin julhelg. På fredag hälsar vi er varmt välkomna ner i grottan igen! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd alla helgons dag.

Butiken stängd alla helgons dag. En ny trevlig shoppingvecka har just inletts och vi hälsar er alla varmt välkomna ner i grottan! Har ni inte outfiten redo inför alla halloweenfester i veckan och Tip the Velvets fest med temat The beast within på lördag är ett hett tips att titta förbi oss i veckan. Dock innan alla helgons dag på lördag som är röd dag och vi kommer att ha stängt. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en lite kortare shoppingvecka i grottan efter en mycket trevlig tur till London och London Edge fashion show förra helgen börjar det strax vara dags att bomma igen för veckan. En fortsatt trevlig helg önskar vi er alla! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 31/8 - 2/9

Butiken stängd 31/8 - 2/9 Så har det blivit dags att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt trevlig helg. Som vi nämnde förra veckan kommer vi att ha stängt den 31/8 - 2/9 för att åka till London och London Edge fashion show. Så passa på att titta förbi oss innan helgen om ni är shoppingsugna. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Då börjar det snart vara dags att ta helg denna regnruskiga lördag. Och för er som planerar in en shoppingtur till Göteborg någon helg framöver vill vi redan nu tala om att vi kommer att ha stängt den 31/8 - 2/9 för att åka en tur till London och alltid lika trevliga London Edge fashion show. En fortsatt trevlig helg önskar vi er alla! Läs mer..Läs mer..

Back in business!

Back in business! Då hälsar vi er åter välkomna efter en fantastiskt trevlig helg på Gefle metal festival i mysiga Gävle. Nu har vi öppet som vanligt resten av sommaren och hoppas många av er har möjlighet att besöka oss! Läs mer..Läs mer..
  [ 1 av 47 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - info@grothica.se
Skapad av Webbia