[ 1 av 50 ] Nästa  

Butiken stängd 17 och 24 oktober

Butiken stängd 17 och 24 oktober Vi tar två måndagar och fokuserar på att få klart den nya webshopen så butiken kommer att vara stängd den 17/10 och den 24/10. Ha en riktigt fin helg och välkomna ner i grottan igen på tisdag! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 21-22/9

Butiken stängd 21-22/9 Vi behöver lägga lite fokus på att färdigställa en ny webshop och tänker att ett par höstdagar såhär innan löning kan vara ett passande tillfälle att göra det. Så onsdag och torsdag blir det totalt fokus på nya webshopen och butiken kommer att vara stängd. Men på fredag hälsar vi er välkomna ner i grottan som vanligt igen!
Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 14-18/7

Butiken stängd 14-18/7 Vi vill redan nu tala om att butiken kommer att vara stängd den 14-18 juli då vi tar sommarens enda lite längre ledighet och åker upp till Gävle på Gefle metal festival. Men fram tills dess och resten av sommaren hälsar vi er varmt välkomna som vanligt! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 11/6

Butiken stängd 11/6 På lördag den 11/6 kommer butiken att vara stängd så passa på att besöka oss idag eller imorgon om ni är shoppingsugna! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 15 - 18/4

Butiken stängd 15 - 18/4 Vi kommer som vi gjort tidigare år att passa på att ta oss lite ledigt i påskhelgen så varmt välkomna ner i grottan innan fredag om ni är shoppingsugna. Läs mer..Läs mer..

Gott nytt år!

Gott nytt år! Så börjar årets sista shoppingdag i grottan lida mot sitt slut och det är hög tid att tacka för detta år och önska er alla ett gott slut och ett gott nytt år!  Läs mer..Läs mer..

God jul önskar vi er alla!

God jul önskar vi er alla! Så var den sista julklappen inslagen och det är dags för oss att ta lite julledigt. Vi önskar er alla en riktigt fin julhelg och hälsar er varmt välkomna igen på måndag! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 29/11

Butiken stängd 29/11 En trevlig shoppingvecka i grottan börjar lida mot sitt slut och vi önskar er en fortsatt fin helg och 1.a advent. På måndag den 29.e kommer butiken att vara stängd och vi hälsar er varmt välkomna åter på tisdag. Läs mer..Läs mer..

Demonia

Demonia Vi kan glädja alla som frågat efter Demonia att vi kommer att börja sälja deras grymma skor igen. Vi har redan fått en första leverans och de modeller som vi tagit in denna gång har vi nu också lagt upp i webshopen. Vi har dock inte alla storlekar hemma så lagt in det som beställningvaror. Vi kommer att fortsätta lägga upp många fler modeller till veckan och det kommer även att gå bra att beställa alla modeller som Demonia har i sitt sortiment även om vi inte lagt upp dem i webshopen. Ha en fortsatt riktigt fin helg! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 24 - 26/6

Butiken stängd 24 - 26/6 I veckan hälsar vi er välkomna måndag till onsdag för att sedan ta oss lite midsommarledigt resten av vecka. Så passa på att titta förbi oss i början av veckan om ni är shoppingsugna! Läs mer..Läs mer..
  [ 1 av 50 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - info@grothica.se
Skapad av Webbia