[ 1 av 46 ] Nästa  

Skynda fynda!

Skynda fynda! Nu kan ni hitta ännu fler varor med 30% rabatt både i butiken och i webshopen. Bland annat alla kvarvarande fina klänningar från Killstar och populära Macaron vinter coat från Restless 'n' Wild. Så vänta inte med att titta förbi butiken eller klicka er in under Sale om ni är shoppingsugna. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en lite kortare arbetsvecka börjar det snart vara dags att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt fin helg! På måndag slår vi upp portarna igen och ser fram emot några hela shoppingveckor utan röda och stängda dagar. Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 26 - 29/4

Butiken stängd 26 - 29/4 Som vi tidigare nämnt kommer vi att ha stängt den 26 - 29/4 så imorgon är sista dagen denna vecka att titta förbi oss om ni är shoppingsugna! Varmt välkomna då eller på tisdag den 30/4 då vi slår upp portarna till grottan igen! Läs mer..Läs mer..

Öppettider i påsk

Öppettider i påsk En påskhelg som ser ut att bjuda på strålande vårväder är här och vi får passa på att önska er alla en trevlig påsk. Idag har vi öppet som vanligt till klockan 18:00 och även lördag har vi öppet som vanligt mellan 12:00 - 16:00. Imorgon fredag och på måndag tar vi oss dock lite ledigt. Som vi tidigare nämnt kommer vi även att ha stängt 26 - 29/4. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Då börjar det snart vara dags att tacka för i veckan och att önska er alla en fortsatt trevlig helg i vårsolen. Vi vill också passa på att berätta att vi kommer att ha stängt den 26 - 29/4 så välj gärna en annan helg om du planerar en shoppingtur till Göteborg. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Veckan i grottan börjar så sakteliga lida mot sitt slut och vi får passa på att önska er alla en fortsatt fin helg. Lagom till helgen fick vi en trevlig leverans från Burleska och ni som gjort beställningar kan se fram emot ett paket ifrån oss i början av nästa veckan. Läs mer..Läs mer..

Skynda fynda!

Skynda fynda! Med fler prissänkta varor i både butiken och webshopen passar vi på att önska er alla en fortsatt fin helg. Vi hälsar er dock välkomna till lite trevlig lördagsshopping ett par timmar till innan det är dags för oss att ta helg. Är ni inte i krokarna kan ni klicka här för att se vad ni hittar för spännande till 30% rabatt i webshopen.
Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Då börjar det snart vara dags att tacka för denna något korta shoppingvecka i grottan och önska er alla en fortsatt trevlig helg. Till veckan ser vi fram emot en leverans ifrån Burleska och ni som gjort beställningar kan se fram emot en leverans ifrån oss mot slutet av veckan. Läs mer..Läs mer..

Välkomna åter på fredag!

Välkomna åter på fredag! Som vi tidigare skrivit kommer vi att ha stängt 15 - 17/1 så nu bommar vi igen för några dagar och hälsar er varmt välkomna igen på fredag. Ha en fortsatt fin vecka sålänge! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 15 - 17/1

Butiken stängd 15 - 17/1 Hoppas att veckan har börjat bra för er alla! Vi vill såhär i mitten av veckan passa på att informera att vi kommer att ha stäng tisdag - torsdag till veckan så passa på att titta förbi oss i veckan om ni är shoppingsugna. Läs mer..Läs mer..
  [ 1 av 46 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - info@grothica.se
Skapad av Webbia