Föregående [ 2 av 39 ] Nästa  

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en kort arbetsvecka börjar det redan vara dags att ta helg. Och även nästa vecka blir en kort shoppingvecka i grottan då det är dags för sommarens andra minisemester och butiken kommer att vara stängd 13 -17/7. Så passa på att titta förbi oss i början av veckan! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 29/6 - 4/7

Än har ni en stund på er att titta förbi oss innan vi klockan 18.00 bommar igen och tar oss lite semester fram tills den 5/7 då vi slår upp portarna igen. Ta gärna en titt i webshopen sålänge och om ni hittar något fint att beställa bekräftar vi er beställning så snart vi är tillbaka i grottan igen! Ha en fortsatt fin vecka! Läs mer..Läs mer..

Trevlig midsommar!

Trevlig midsommar! Efter en kort arbetsvecka är det snart dags att ta lite långledigt över midsommarhelgen och önska er alla en riktigt trevlig sådan. Till veckan kommer vi bara att ha öppet måndag - onsdag och slår inte upp portarna igen förrän den 5/7. Så titta förbi oss i början av veckan om ni är sugna på något nytt! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Snart dags att ta helg denna härliga sommardag men än har ni en liten stund på er att titta förbi oss. Till veckan är det visst midsommar och vi tar oss lite ledigt midsommarafton och midsommardagen så passa på att besöka oss tidigare under veckan om ni är shoppingsugna. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Då var det inte många minuter av shopping i grottan kvar denna vecka och vi passar på att önska er alla en fortsatt trevlig helg! Tack för en trevlig shoppingvecka och hjärtligt välkomna åter på måndag! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så har ännu en vecka passerat och det är dags att tacka för en trevlig shoppingvecka i grottan! Till veckan tar vi oss lite ledigt på nationaldagen på tisdag men i övrigt hälsar vi er välkomna som vanligt! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en strålande sommardag med många shoppingsugna kunder har det blivit hög tid att tacka för denna vecka och önska er alla en fortsatt riktigt fin helg! Till veckan ser vi fram emot en leverans ifrån Burleska och några av er kan se fram emot ett paket ifrån oss mot slutet av veckan. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Då var det åter dags att tacka för en trevlig vecka i grottan och önska er alla en fortsatt trevlig helg. Till veckan noterar vi röd dag på torsdag och tar oss en ledig dag men övriga dagar hälsar vi er välkomna som vanligt! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så var grottan igenbommad för veckan och vi får önska er alla en fortsatt riktigt fin helg. I veckan fick vi leverans ifrån Queen of Darkness och vi hoppas ni som fick paket från oss lagom till helgen är nöjda med era inköp. I början av nästa vecka dyker en leverans från Demonia upp och vi kan glädja några av er med nya läckra skor mot mitten av veckan. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Än har ni en stund på er att titta förbi oss denna ljuvliga försommardag men passar på att önska er en fortsatt riktigt fin helg redan nu. I veckan fick vi lite nyheter från Devil Fashion så missa inte att titta förbi oss när vi slår upp portarna igen på måndag om ni är sugna på något nytt! Läs mer..Läs mer..
  Föregående [ 2 av 39 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - Tel/fax: 031-13 21 25 - info@grothica.se
Skapad av Webbia