Föregående [ 2 av 39 ] Nästa  

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en trevlig shoppinglördag i grottan har det så blivit dags att tacka för denna vecka och önska er alla en fortsatt trevlig helg. Hjärtligt välkomna åter på måndag när vi slår upp portarna igen! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 1 - 4/9

Efter en riktigt höstig dag i Göteborg har det blivit dags att tacka för denna korta shoppingvecka i grottan och önska er alla en trevlig avslutning på veckan. Imorgon bär det nämligen iväg till London för att spana på höst- och vinternyheter och besöka den alltid lika trevliga mässan London Edge. Vi hälsar er åter välkomna när vi slår upp portarna igen på tisdag! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så var grottan igenbommad för denna vecka och det är hög tid att önska er alla en fortsatt trevlig helg! Till veckan har det så blivit dags för en tur till London för att spana in höst- och vinternyheter på mässan London Edge. Butiken är därför stängd den 1 - 4 /9 så passa på att besöka oss tidigare under veckan om ni är shoppingsugna! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Då har det snart blivit dags att ta helg igen och tacka så mycket för denna vecka. Ha en fortsatt riktigt trevlig helg! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Vi välkomnar er ner i grottan för lite trevlig lördagsshopping innan det är dags att ta helg och önska er alla en fortsatt trevlig sådan. Passar också på att berätta att höstens höjdpunkt London Edge då vi åker till London för att spana in höst- och vinternyheter närmar sig. Så den 1 - 4/9 har vi stängt butiken några dagar så passa på att besöka oss innan dess om ni är shoppingsugna! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Än har ni en liten stund på er att titta förbi oss och inhandla något snyggt till aftonen men vi passar på att önska er alla en fortsatt trevlig helg redan nu. Till veckan ser vi fram emot en leverans av gobitar från Burleska och kan glädja några av er med paket ifrån oss lagom till helgen. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en rejält regnig lördag var så grottan igenbommad för veckan och det är hög tid att önska er alla en fortsatt fin helg trots regnrusket. I veckan fick vi en trevlig leverans av läckra skor från Demonia och kunde glädja några av er med nya dojor lagom till helgen. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så börjar denna shoppingvecka i grottan lida mot sitt slut. Veckan bjöd på en leverans från Burleska och vi kunde glädja några av er med ett paket ifrån oss lagom till helgen. Nästa vecka ser vi fram emot en trevlig leverans av tjusiga skor från Demonia. Ha en riktigt trevlig helg! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 13 - 17/7!

Så börjar det snart vara dags för lite minisemester igen då vi som vi tidigare skrivit kommer att ha stängt den 13 - 17/7. Denna gång bär det iväg norröver för några dagar i Gävle på Gefle metal festival. Med lite tur springer vi på några av er där! Ha en fortsatt härlig sommarvecka! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en kort arbetsvecka börjar det redan vara dags att ta helg. Och även nästa vecka blir en kort shoppingvecka i grottan då det är dags för sommarens andra minisemester och butiken kommer att vara stängd 13 -17/7. Så passa på att titta förbi oss i början av veckan! Läs mer..Läs mer..
  Föregående [ 2 av 39 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - Tel/fax: 031-13 21 25 - info@grothica.se
Skapad av Webbia