Föregående [ 2 av 41 ] Nästa  

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en trevlig shoppinglördag är portarna till grottan igenbommade för denna vecka och vi önskar er alla en fortsatt trevlig helg! Veckan bjöd på hela 3 leveranser och vi hade nöjet att packa upp nyheter från både Burleska, Killstar och Restyle. Så är ni sugna på något nytt vet ni vart ni ska styra stegen till veckan! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så var det dags även för oss att ta helg och vi önskar er alla en fortsatt riktigt trevlig sådan. Till veckan ser vi fram emot leveranser från Killstar och Restyle och kan glädja er som gjort beställningar med ett paket från oss lagom till nästa helg. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en solig höstdag i vackra Göteborg har det så blivit dags att tacka för denna vecka och önska er alla en fortsatt trevlig helg. Vi ser fram emot burleskklubben Tip the Velvet som har temat The Haunted Carnival i afton. Med lite tur träffar vi många av våra fina kunder där! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 3 - 6/11

Butiken stängd 3 - 6/11 Då var det bara en timme kvar att titta förbi oss innan vi tar oss några dagar ledigt. Vi önskar er en fin avslutning på veckan och en trevlig helg. Hjärtligt välkomna ner i grottan igen på tisdag den 7/11! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en lite längre shoppinglördag med många shoppingsugna kunder har det blivit dags att ta helg. Till veckan ser vi fram emot leverans från Burleska så några av er kan se fram emot paket från oss lagom till helgen. Som vi tidigare nämnt har vi stängt 3 - 6/11 så passa på att besöka oss tidigare under veckan. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så har det blivit dags för oss att ta helg och önska er alla en fortsatt trevlig sådan. I veckan gladdes både vi och våra kunder åt leveranser från Killstar och We love Heikichi. Vi får passa på att påminna om att vi kommer att ha stängt den 3 - 6/11 så ett tips är att besöka oss nästa helg om ni är sugna på en shoppingtur till Göteborg. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Då var grottan igenbommad för veckan och vi får passa på att önska er alla en fortsatt fin helg. Till veckan ser vi fram emot leveranser av tuffa klänningar från Killstar och vackra spetschokers från We love Heikichi.
Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så börjar det bli hög tid att tacka för denna vecka och önska er alla en fortsatt trevlig helg. För er som planerar en shoppingtur till Göteborg med ett besök i grottan vill vi redan nu passa på att berätta att butiken kommer att vara stängd 3 - 6/11 så välj gärna ett annat tillfälle om ni har möjlighet. Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 30/9

Butiken stängd 30/9 Pågrund av förväntade stora oroligheter i Göteborgs centrum imorgon har vi för vår egen och våra kunders säkerhet bestämt oss för att ha stängt butiken imorgon. Så titta förbi oss idag om ni är shoppingsugna eller varför inte passa på att i lugn och ro ta en titt i webshopen i helgen. Ha en fin helg! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så börjar shoppingveckan i grottan att lida mot sitt slut och det är hög tid att önska er alla en fortsatt trevlig helg. Veckan bjöd på leveranser ifrån Burleska och Demonia och vi kunde glädja några av er med något nytt lagom till helgen. Missa inte att spana in vår rea i webshopen om ni har en stund över.
Läs mer..Läs mer..
  Föregående [ 2 av 41 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - Tel/fax: 031-13 21 25 - info@grothica.se
Skapad av Webbia