Föregående [ 2 av 50 ] Nästa  

Butiken stängd 13 maj

Butiken stängd 13 maj Imorgon den 13 maj är det åter en av vårens röda dagar och butiken kommer att vara stängd. Men redan på fredag hälsar vi er välkomna ner i grottan igen. Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 1 maj

Butiken stängd 1 maj Imorgon den 1 maj kommer butiken att vara stängd så det har redan blivit dags att tacka för i veckan. Vi önskar er en trevlig valborg och 1 maj och hälsar er välkomna åter på måndag. Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd i påskhelgen

Butiken stängd i påskhelgen I veckan hälsar vi er välkomna måndag - torsdag och tar oss därefter lite påskledigt fredag till måndag. Så passa på att besöka oss i början av veckan om ni är shoppingsugna! Läs mer..Läs mer..

Gott nytt år!

Gott nytt år! Årets sista shoppingdag i grottan börjar lida mot sitt slut och det är hög tid att önska er alla ett gott slut på 2020 och ett gott nytt år! Eftersom det är så ödé som det är på stan i dessa tider så kommer vi att unna oss ledigt även på lördag och hälsar er varmt välkomna att starta det nya året med oss på måndag den 4 januari. Läs mer..Läs mer..

God Jul önskar vi er alla!

God Jul önskar vi er alla! Så börjar det snart vara dags för oss att ta lite julledigt. Vi önskar er alla en så fin jul som möjligt under rådande omständigheter och hälsar er varmt välkomna åter på måndag. Läs mer..Läs mer..

Presentkort

Presentkort Inget är sig likt detta år och det lär inte bli många julklappar inslagna i grottan denna decembermånad. Så vill ni både supporta oss och göra en vän glad i juletid är ett hett tips att klicka här och beställa ett presentkort i valfri summa. Eller varför inte ett presentkort i julklapp till dig själv att nyttja när tiderna förhoppningvis snart ser ljusare ut. Läs mer..Läs mer..

Happy Halloween!

Happy Halloween! Imorgon lördag noterar vi röd dag i kalendern och butiken kommer att vara stängd. Vi tackar så mycket för i veckan och önskar er alla en trevlig helg och Halloween. Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 22/8

Butiken stängd 22/8 Imorgon lördag kommer butiken att vara stängt så passa på att besöka oss idag om ni är shoppingsugna. Er vi inte träffar idag passar vi redan nu på att önska en riktigt trevlig helg och varmt välkomna åter på måndag! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 16 - 18/7

Butiken stängd 16 - 18/7 Passa på att kika förbi oss idag onsdag om ni är shoppingsugna. Sen tar vi oss nämligen några dagars ledigt och hälsar er varmt välkomna åter på måndag. Ha en fortsatt fin vecka! Läs mer..Läs mer..

Trevlig midsommar!

Trevlig midsommar! Än har ni en stund på er att titta förbi och köpa något fint inför midsommar innan vi bommar igen och tar oss lite ledigt midsommarafton och midsommardagen. Vi önskar er alla en riktigt fin helg och varmt välkomna åter på måndag! Läs mer..Läs mer..
  Föregående [ 2 av 50 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - info@grothica.se
Skapad av Webbia