Föregående [ 2 av 45 ] Nästa  

Trevlig helg!

Trevlig helg! Då börjar det så smått dra ihop sig till stängning och att tacka för denna vecka i grottan. Vi har i veckan lagt upp lite nyheter från Devil Fashion och Restless 'n' Wild i webshopen så missa inte att titta in under new & back in stock Till veckan ser vi fram emot en leverans av fler stiliga nyheter från Killstar. Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 1 - 5/11

Butiken stängd 1 - 5/11 Efter en kort arbetsvecka i grottan börjar det redan vara dags att tacka för oss och önska er alla en fortsatt fin vecka. Detta då vi som vi tidigare nämnt kommer att ha stängt den 1 - 5/11. Varmt välkomna åter den 6/11! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Då har det blivit hög tid att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt fin helg. Till veckan har vi bara öppet måndag - onsdag så passa på att titta förbi oss i början av veckan om ni är shoppingsugna! Läs mer..Läs mer..

Back in business!

Back in business! Efter några dagars stängning hälsar vi er åter välkomna för lite trevlig shopping i grottan. Nu har vi öppet som vanligt några veckor innan vi i början av november åter behöver hålla stängt några dagar mellan den 1 - 5/11. Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 11 - 13/10

Butiken stängd 11 - 13/10 Som vi tidigare skrivit kommer butiken att vara stängd den 11 - 13/10 så nu återstår endast ett par timmar av shopping i grottan denna vecka. Vi önskar er en fortsatt fin vecka och hälsar er varmt välkomna åter på måndag den 15/10. Läs mer..Läs mer..

Välkomna ner i grottan igen!

Välkomna ner i grottan igen! Efter några dagars stängning hälsar vi er åter välkomna ner i grottan. Nu kör vi öppet som vanligt fram tills det åter är dags att stänga några dagar 11 - 13/10. Så passa på att titta förbi oss innan dess om ni är shoppingsugna! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 28/9 - 1/10

Butiken stängd 28/9 - 1/10 Som vi skrev igår kommer våra öppettider en tid framöver att vara begränsade. Så passa på att besöka oss idag eller imorgon då vi sedan kommer att ha stängt den 28/9 - 1/10. Läs mer..Läs mer..

Begränsade öppettider

Begränsade öppettider Idag hälsar vi er åter välkomna efter att vi har haft stängt några dagar. Och pågrund av dödsfall i familjen kommer öppettiderna vara begränsade närmaste tiden.Vi kommer skriva på hemsidan när vi har stängt så ett tips är att titta in där för att se om vi har öppet innan ni besöker oss. Det går också bra att maila oss på info@grothica.se om ni har några funderingar angående öppettider eller annat. Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 20 - 24/9

Butiken stängd 20 - 24/9 Då har det blivit hög tid att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt trevlig helg. Som vi tidigare nämnt kommer vi att ha stängt 20 - 24/9 så passa på att titta förbi oss i början av veckan om ni är shoppingsugna. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Än har ni en stund på er att titta förbi oss men passar redan nu på att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt fin helg. Vill också informera att vi kommer att ha stängt 20 - 24/9 så välj gärna en annan helg om ni funderar på en shoppinghelg i Göteborg. Läs mer..Läs mer..
  Föregående [ 2 av 45 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - info@grothica.se
Skapad av Webbia