Föregående [ 2 av 41 ] Nästa  

Trevlig helg!

Trevlig helg! Mörkret har sänkt sig över grottan och vi har bommat igen för veckan. Veckan bjöd på en leverans från Burleska och vi kunde glädja några av er med ett paket ifrån oss lagom till helgen. Till veckan ser vi fram emot en leverans från Demonia. Ha en fortsatt riktigt fin helg! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Några arbetsdagar in på det nya året är det redan dags att ta helg igen. Vi önskar er en trevlig trettondagshelg och hälsar er välkomna åter på måndag! Läs mer..Läs mer..

Gott nytt år!

Gott nytt år! Än har ni en stund på er innan vi bommar igen för i år men vi tar redan nu tillfället i akt och tackar så mycket för detta året. Vi önskar er alla ett fint avslut på 2017 och ett riktigt Gott nytt år! Läs mer..Läs mer..

God Jul önskar vi er alla!

God Jul önskar vi er alla! Så var årets sista julklapp inslagen i grottan och det är dags för oss att ta lite julledigt. Ha en riktigt mysig julhelg och välkomna åter den 27 december. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg och 3.e advent!

Trevlig helg och 3.e advent! Så var också denna trevliga shoppingvecka tillända och vi önskar er en fortsatt trevlig helg och 3.e advent. Till veckan ser vi fram emot att slå in några fler julklappar innan det är dags för lite julfirande och tre sköna lediga dagar. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg och 2.a advent!

Trevlig helg och 2.a advent! Så var grottan igenbommad för veckan och det är åter dags att tacka för en trevlig vecka och önska er alla en fortsatt riktigt fin helg. I veckan kunde vi glädjas åt en leverans ifrån Restless 'n' Wild och butiken är fylld med massa roliga nyheter. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg och 1.a advent!

Trevlig helg och 1.a advent! Så börjar även denna vecka som tagit oss in i december lida mot sitt slut. Vi tackar för en trevlig shoppingvecka och önskar er alla en fortsatt trevlig helg och en mysig första advent.
Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en trevlig shoppinglördag är portarna till grottan igenbommade för denna vecka och vi önskar er alla en fortsatt trevlig helg! Veckan bjöd på hela 3 leveranser och vi hade nöjet att packa upp nyheter från både Burleska, Killstar och Restyle. Så är ni sugna på något nytt vet ni vart ni ska styra stegen till veckan! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så var det dags även för oss att ta helg och vi önskar er alla en fortsatt riktigt trevlig sådan. Till veckan ser vi fram emot leveranser från Killstar och Restyle och kan glädja er som gjort beställningar med ett paket från oss lagom till nästa helg. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en solig höstdag i vackra Göteborg har det så blivit dags att tacka för denna vecka och önska er alla en fortsatt trevlig helg. Vi ser fram emot burleskklubben Tip the Velvet som har temat The Haunted Carnival i afton. Med lite tur träffar vi många av våra fina kunder där! Läs mer..Läs mer..
  Föregående [ 2 av 41 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - Tel/fax: 031-13 21 25 - info@grothica.se
Skapad av Webbia