Föregående [ 2 av 46 ] Nästa  

Välkomna åter på fredag!

Välkomna åter på fredag! Som vi tidigare skrivit kommer vi att ha stängt 15 - 17/1 så nu bommar vi igen för några dagar och hälsar er varmt välkomna igen på fredag. Ha en fortsatt fin vecka sålänge! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 15 - 17/1

Butiken stängd 15 - 17/1 Hoppas att veckan har börjat bra för er alla! Vi vill såhär i mitten av veckan passa på att informera att vi kommer att ha stäng tisdag - torsdag till veckan så passa på att titta förbi oss i veckan om ni är shoppingsugna. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Årets första shoppingvecka har nått sitt slut och vi får önska er alla en fortsatt fin helg! Vi ser fram emot det nya året med er, alla våra fina kunder. Några av er som varit med oss ända från start 2005, andra som fått upp ögonen för oss på senare tid och några som kanske kommer upptäcka oss först i år. Alla är ni lika varmt välkomna! Läs mer..Läs mer..

Gott nytt år!

Gott nytt år! Då börjar årets sista shoppingdag i grottan lida mot sitt slut och vi får ta tillfället i akt att tacka så mycket för i år. Gott slut och ett riktigt gott nytt år önskar vi er alla! Läs mer..Läs mer..

God fortsättning!

God fortsättning! Då var vi back in business efter några dagars julledigt och hälsar er åter välkomna ner i grottan. Idag och imorgon har vi öppet 11:00 - 18:00 och på lördag 12:00 - 16:00 för alla er som känner sig shoppingsugna och är sugna på något nytt inför nyår. Läs mer..Läs mer..

God Jul önskar vi er alla!

God Jul önskar vi er alla! Än har ni en stund på er att titta ner i grottan innan vi tar oss lite julledigt men passar redan nu på att önska er alla en riktigt fin julhelg. Butiken är stängt 24 - 26/12 och vi hälsar er varmt välkomna åter på torsdag den 27/12. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg och 3.e advent

Trevlig helg och 3.e advent Så har även denna shoppingvecka i grottan passerat och endast en vecka av julklappsshopping återstår innan jul. Några har frågat hur vi har öppet mellan helgerna och vi kommer som vanligt ta oss lite ledigt julafton - annandagen och ha öppet som vanligt i mellandagarna. Ha nu en fortsatt fin helg och en mysig 3.e advent. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg och 2.a advent

Trevlig helg och 2.a advent Då var grottan igenbommad för veckan och det är hög tid att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt fin helg. Passa på att slänga ett öga i webshopen i helgen om ni är sugna på något fint till er själva eller letar julklappar till nära och kära.  Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så har det återigen blivit dags att tacka för en trevlig shoppingvecka och önska er alla en fortsatt fin helg. I veckan gladde vi oss åt en leverans av stiliga nyheter ifrån Killstar som vi även har lagt upp i webshopen så passa på att slänga ett öga där. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Då börjar det så smått dra ihop sig till stängning och att tacka för denna vecka i grottan. Vi har i veckan lagt upp lite nyheter från Devil Fashion och Restless 'n' Wild i webshopen så missa inte att titta in under new & back in stock Till veckan ser vi fram emot en leverans av fler stiliga nyheter från Killstar. Läs mer..Läs mer..
  Föregående [ 2 av 46 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - info@grothica.se
Skapad av Webbia