Föregående [ 3 av 49 ] Nästa  

Butiken stängd 31/8 - 2/9

Butiken stängd 31/8 - 2/9 Så har det blivit dags att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt trevlig helg. Som vi nämnde förra veckan kommer vi att ha stängt den 31/8 - 2/9 för att åka till London och London Edge fashion show. Så passa på att titta förbi oss innan helgen om ni är shoppingsugna. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Då börjar det snart vara dags att ta helg denna regnruskiga lördag. Och för er som planerar in en shoppingtur till Göteborg någon helg framöver vill vi redan nu tala om att vi kommer att ha stängt den 31/8 - 2/9 för att åka en tur till London och alltid lika trevliga London Edge fashion show. En fortsatt trevlig helg önskar vi er alla! Läs mer..Läs mer..

Back in business!

Back in business! Då hälsar vi er åter välkomna efter en fantastiskt trevlig helg på Gefle metal festival i mysiga Gävle. Nu har vi öppet som vanligt resten av sommaren och hoppas många av er har möjlighet att besöka oss! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 18 - 22/7

Butiken stängd 18 - 22/7 Denna vecka blir en kort shoppingvecka i grottan då vi som vi tidigare nämnt kommer att ha stängt 18 - 22/7 för att åka upp till Gävle och Gefle metal festival. Så passa på att titta förbi oss måndag - onsdag om ni är shoppingsugna! Läs mer..Läs mer..

Back in business!

Back in business! Idag är vi åter på plats efter några lediga dagar och hälsar er varmt välkomna ner i grottan. Nu har vi öppet som vanligt tills den 18 - 22/7 då det är dags för årets höjdpunkt Gefle metal festival och vi åter bommar igen några dagar. Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 27/6 - 2/7

Butiken stängd 27/6 - 2/7 Som vi skrev förra veckan blir detta en lite kortare shoppingvecka i grottan då vi tar en liten minisemester den 27/6 - 2/7. Så passa på att titta förbi oss måndag - onsdag om ni är shoppingsugna. Ha en fin vecka! Läs mer..Läs mer..

Trevlig midsommar!

Trevlig midsommar! Idag hälsar vi er välkomna som vanligt fram till klockan 18:00 för att sedan ta oss lite ledigt över midsommar. Vi vill också informera om att butiken i sommar kommer att vara stängd 27/6 - 2/7 samt 18/7 - 22/7. Resten av sommaren är ni välkomna ner i grottan för en trevlig shoppingstund! Läs mer..Läs mer..

Ändrade öppettider 14 - 15/6

Ändrade öppettider 14 - 15/6 Till helgen är det dags för Subkultfestivalen i Trollhättan och vi kommer att ha något kortare öppettider både fredag och lördag för att inte missa allt för mycket av festivalen. Så på fredag hälsar vi er välkomna mellan 11:00 - 16:30 och på lördag mellan 12:00 - 14:30. Vi ser fram emot att träffa många av er där! Läs mer..Läs mer..

Vi önskar er en trevlig nationaldag!

Vi önskar er en trevlig nationaldag! Även denna vecka finner vi en röd dag mitt i veckan och grottan kommer att vara stängd. Men än har ni ett par timmar på er att titta förbi oss denna onsdag. Vi önskar er en fin nationaldag imorgon och varmt välkomna åter på fredag! Läs mer..Läs mer..

Skynda fynda!

Skynda fynda! Nu kan ni hitta ännu fler varor med 30% rabatt både i butiken och i webshopen. Bland annat alla kvarvarande fina klänningar från Killstar och populära Macaron vinter coat från Restless 'n' Wild. Så vänta inte med att titta förbi butiken eller klicka er in under Sale om ni är shoppingsugna. Läs mer..Läs mer..
  Föregående [ 3 av 49 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - info@grothica.se
Skapad av Webbia