[ 1 av 42 ] Nästa  

Butiken stängd midsommarhelgen

Butiken stängd midsommarhelgen Är ni sugna på en ny outfit till midsommarfesten är det hög tid att titta förbi oss då vi som många andra tar oss ledigt midsommarafton och midsommardagen. Som vi tidigare nämnt kommer vi även att ha stängt 28/6 - 3/7 samt 12 - 16/7. Ha en fortsatt fin vecka och en trevlig midsommar! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så har även denna shoppingvecka i grottan lidit mot sitt slut och det är dags att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt fin helg. I veckan fick vi en trevlig leverans av gobitar ifrån Killstar så missa inte att titta förbi oss till veckan om ni är sugna på någon av deras superfina klänningar. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så var det strax dags att bomma igen för veckan och hög tid att önska er alla en fortsatt fin helg. Som tidigare somrar kommer vi att ta oss två långhelger ledigt och tänkte passa på att berätta att det denna sommar blir den 28/6 - 3/7 samt den 12 - 16/7 som butiken kommer att vara stängd. Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd nationaldagen

Butiken stängd nationaldagen Vi tackar för en trevlig inledning på denna högsommarvecka och tar oss lite ledigt imorgon på nationaldagen. Ha en trevlig helgdag såhär mitt i veckan och välkomna åter på torsdag! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 26/5

Butiken stängd 26/5 Som vi tidigare nämnt kommer vi att ha stängt imorgon så det börjar snart vara hög tid att tacka för i veckan och önska er alla en toppenhelg!

Som många säkert känner till ersätts idag den svenska personuppgiftslagen (PUL) med EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR) Mycket är sig likt men kraven på hur företag får behandla personuppgifter skärps. Ni kan läsa hur vi behandlar de personuppgifter ni lämnar i vår integritetspolicy som vi lagt upp på hemsidan. Med anledning av GDPR har vi i databasen rensat bort alla mailadresser till er som prenumererat på vårt nyhetsbrev. Då vi löpande skriver alla nyheter här på hemsidan, på Facebook och på Instagram har vi även tagit bort möjligheten att prenumerera på nyhetsbrev från vår hemsida

Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Välkomna ner i grottan för lite svalka och trevlig lördagsshopping denna soliga sommardag. Nästa lördag kommer vi att ha stängt så passa på att titta förbi oss idag om ni är i krokarna. Ha en fortsatt riktigt trevlig helg! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Då börjar det vara hög tid att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt fin helg i vårsolen. Tiden springer verkligen iväg och i veckan firade vi att det var 13 år sedan vi slog upp portarna till grottan. Tack alla våra fina kunder för dessa år och vi hoppas ni hänger med oss minst 13 till! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 10 maj

Butiken stängd 10 maj Än har ni en stund på er att titta förbi oss denna högsommardag men vi passar på att tacka för inledningen av veckan och önskar er en trevlig mitt i veckan helg. Imorgon tar vi oss lite ledigt och hälsar er åter välkomna på fredag!
Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så är det bara en timme av shopping kvar denna soliga vårdag och vi passar på att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt fin helg. Våren är full av röda dagar och på torsdag har vi noterat en av dem och kommer att ha stängt så passa på att titta förbi oss i början av veckan om ni är shoppingsugna! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 1 maj

Butiken stängd 1 maj Lugnt i våra krokar så tar och bommar igen klockan 16:00 idag valborgsmässoafton och imorgon på 1 maj tar vi oss helt ledigt. Varmt välkomna åter på onsdag! Läs mer..Läs mer..
  [ 1 av 42 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - Tel/fax: 031-13 21 25 - info@grothica.se
Skapad av Webbia