Föregående [ 2 av 43 ] Nästa  

Butiken stängd 10 maj

Butiken stängd 10 maj Än har ni en stund på er att titta förbi oss denna högsommardag men vi passar på att tacka för inledningen av veckan och önskar er en trevlig mitt i veckan helg. Imorgon tar vi oss lite ledigt och hälsar er åter välkomna på fredag!
Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så är det bara en timme av shopping kvar denna soliga vårdag och vi passar på att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt fin helg. Våren är full av röda dagar och på torsdag har vi noterat en av dem och kommer att ha stängt så passa på att titta förbi oss i början av veckan om ni är shoppingsugna! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 1 maj

Butiken stängd 1 maj Lugnt i våra krokar så tar och bommar igen klockan 16:00 idag valborgsmässoafton och imorgon på 1 maj tar vi oss helt ledigt. Varmt välkomna åter på onsdag! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 27 - 28/4

Butiken stängd 27 - 28/4 Som vi tidigare nämnt tar vi oss lite ledigt i helgen och butiken kommer att vara stängd fredag och lördag. Så är ni sugna på något nytt inför lördagens Tip the Velvet eller bara lite shoppingsugna i största allmänhet är det ett hett tips att titta förbi oss under dagen. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Än har ni en stund på er att titta förbi oss denna försommarlördag men tar redan nu tillfället i akt att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt fin helg. Passa på att titta förbi oss i början av nästa vecka om ni är shoppingsugna för som vi tidigare skrivit har vi stängt 27 - 28/4. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Shoppingveckan i grottan börjar så sakteliga lida mot sitt slut och det är hög tid att önska er alla en fortsatt fin helg. Vi vill passa på att tala om att vi kommer att ha stängt den 27 - 28/4 så funderar ni på en shoppingtur till Göteborg någon helg är ett tips att passa på kommande helger. Läs mer..Läs mer..

Öppettider i påskhelgen

Öppettider i påskhelgen Välkomna till en ny trevlig shoppingvecka i grottan! En vecka innehållandes påskhelgen och något förre shoppingtillfällen. På torsdag och lördag hälsar vi er välkomna mellan 12:00 - 16:00 och på fredag och måndag kommer butiken att vara stängd. Önskar er alla en fin vecka! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 22 - 23/3

Butiken stängd 22 - 23/3 Som vi tidigare nämnt kommer vi att ha stängt 22 - 23/3 så nu tackar vi för denna första delen av veckan och hälsar er åter välkomna på lördag! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter en trevlig lördag med många shoppingsugna kunder har det blivit dags att tacka för i veckan och önska er alla en fortsatt trevlig helg. Till veckan kommer vi att ha stängt torsdag och fredag så passa på att besöka oss i början av veckan. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Snart dags att ta helg men en stund till hälsar vi er välkomna ner i grottan. Tänkte redan nu passa på att informera att butiken kommer vara stängd några dagar under våren. Första tillfället blir den 22 - 23/3 och det andra tillfället blir 27 - 28/4. Ha en fortsatt riktigt fin helg! Läs mer..Läs mer..
  Föregående [ 2 av 43 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - Tel/fax: 031-13 21 25 - info@grothica.se
Skapad av Webbia