Föregående [ 2 av 49 ] Nästa  

Butiken stängd pingstafton och nationaldagen

Butiken stängd pingstafton och nationaldagen Imorgon på pingstafton kommer butiken att vara stängt och så även på nationaldagen nästa lördag. Övriga dagar hälsar vi er välkomna som vanligt och hoppas att ni har vägarna förbi någon dag. Ha en fin fredag och en trevlig pingsthelg! Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd 21-22/5

Butiken stängd 21-22/5 Än har ni en stund på er att hälsa på oss denna soliga vårdag innan vi bommar igen för dagen och tar oss lite ledigt torsdag och fredag. Ha en trevlig mitt i veckan helg och varmt välkomna åter på lördag! Läs mer..Läs mer..

Trevlig Valborg och 1.a maj!

Trevlig Valborg och 1.a maj! Ett par timmar till hälsar vi er välkomna ner i grottan denna onsdag innan vi tar oss lite ledigt på valborgsmässoafton och på 1.a maj. Vi önskar er ett par trevliga dagar och välkomnar er åter på lördag! Läs mer..Läs mer..

Back in business!

Back in business! Efter några dagars påskledighet hälsar vi er åter varmt välkomna ner i grottan! Och har ni inte möjlighet att kika förbi oss, ta gärna en titt i webshopen. Alla varor i butiken är inte upplagda där så ser ni något ni gillar bland våra bilder på Facebook och Instagram går det lika bra att skicka in en förfrågan via mail till info@grothica.se Läs mer..Läs mer..

Butiken stängd i påskhelgen

Butiken stängd i påskhelgen I veckan hälsar vi er varmt välkomna ner i grottan måndag - onsdag för att sedan ta oss lite påskledigt torsdag - måndag. Till webshopen kan ni dock klicka er in alla dagar och alla beställningar uppskattas extra mycket under dessa dagar. Vi önskar er alla en fortsatt fin vecka och påskhelg. Läs mer..Läs mer..

Påfyllning på rean och 50% på skor

Påfyllning på rean och 50% på skor Vi hälsar er som vanligt välkomna ner i grottan men förstår såklart under rådande omständigheter att det är många som undviker stan. Sitter ni hemma och blir lite shoppingsugna föreslår vi att ni tar en titt i webshopen där vi just fyllt på med lite fler fina varor på rean samt ytterligare sänkt priset på de sista kvarvarande skorna. Vi kommer även under kommande dagar att lägga upp fler varor så missa inte att titta in! Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Så börjar denna shoppingvecka i grottan lida mot sitt slut och vi vill önska er alla en fortsatt fin helg. I veckan fick vi in lite nya väskor, plånböcker, boleros och tunikor från Banned och till veckan ser vi fram emot en leverans av Alchemys vackra smycken. Så missa inte att kika förbi om ni är i krokarna. Läs mer..Läs mer..

Trevlig helg!

Trevlig helg! Efter några shoppingdagar mellan helgerna har det åter blivit dags att önska trevlig helg. Vi har stängt på trettondagen och hälsar er åter välkomna på tisdag. Läs mer..Läs mer..

Gott nytt år!

Gott nytt år! Så har vi bommat igen grottan för sista gången i år och vi vill passa på att tacka så mycket för detta år. Vi önskar er alla ett trevligt avslut på 2019 och ett riktigt gott nytt år! Läs mer..Läs mer..

God Jul önskar vi er alla!

God Jul önskar vi er alla! Då har det blivit hög tid för oss att ta lite julledigt och önska er alla en riktigt fin julhelg. På fredag hälsar vi er varmt välkomna ner i grottan igen! Läs mer..Läs mer..
  Föregående [ 2 av 49 ] Nästa  
© Grothica - Västra Hamngatan 9 - 411 17 Göteborg - info@grothica.se
Skapad av Webbia