• Välkomna till Grothica - the darker side of fashion
Butik i Göteborg och webbshop

Korsetter

Hos oss hittar du ett stort urval av korsetter, både underbystkorsetter och överbystkorsetter. Vår primära leverantör av korsetter är Burleska och förutom vackra korsetter hittar ni även snygga korsettklänningar, kjolar och överdelar från Burleska i vår butik och webbshop. I butiken i Göteborg har vi ett urval av varor från Burleska men merparten av varorna från dem är beställningsvaror där leveranstiden kan variera mellan ca 2 - 4 veckor.

Vi har främst korsetter med stålskenor och vill du ha den riktigt markerade midjan och kunna dra åt din korsett riktigt hårt är vår rekommendation att välja en korsett med stålskenor.

Storlekarna på alla våra korsetter är angivna i tum när korsetten är helt ihopsnörad. 1 tum = 2,54 cm och en tumregel är att välja en storlek som är ca 2 - 4 tum (ca 5 - 10 cm) mindre än ditt naturliga midjemått. Beställ t.ex. storlek 22" (ca 56 cm) om du har ett midjemått på 26" (ca 66 cm) Men är du en van korsettbärare eller har ett större midjemått kan du välja en storlek som är uppåt 6 tum (ca 15 cm) mindre än ditt naturliga midjemått. Att välja korsettstorlek kan vara lite svårt och det är väldigt individuellt hur pass hårt man vill snöra sin korsett. Vid minsta tvekan vilken storlek du ska beställa är du varmt välkomna att maila till [email protected]