• Välkomna till Grothica - the darker side of fashion
Butik i Göteborg och webbshop

Skor

Ashes-33

1 700 kr

Camel-55

1 690 kr

Dollie-01

1 440 kr

Dollie-01 lack

1 440 kr

Kera-08

1 340 kr

Kera-08 lack

1 340 kr

Kera-10

1 440 kr

Shaker-23

1 590 kr

Shaker-23 lack

1 590 kr

Sprite-03

1 310 kr


DemoniaCult - Defining alternative footwear

Hos oss hittar ni platåskor från vårt favoritmärke DemoniaCult som är amerikanska företaget Pleaser USA:s tuffa alternativa kollektion. Som leverantören själv säger, DemoniaCult återspeglar inte bara den alternativa livsstilen, de definierar den. DemoniaCult är lika älskade av våra kunder som av oss och är nästan ett  måste i varje gothares garderob. Många är de tonåringar som genom åren lämnat butiken lyckliga efter inköp av sina första platåskor.

I  butiken och här i webbshoppen hittar ni ett urval av våra favoritmodeller av DemoniaCults mest populära platåskor. Ibland kan du ha turen att just den modell du är ute efter finns hemma i butiken men ofta är det beställningvaror och då ligger leveranstiden på ca 2 - 4 veckor. Utöver de skor vi har lagt upp här i webbshoppen  kan  vi beställa hem allt som finns i sortimentet hos Pleaser USA. Vill du beställa någon modell som inte finns i webbshoppen går det bra att skicka ett mail till [email protected] Dock så kan vi inte erbjuda bytesrätt eller retur på skor som väsentligt skiljer sig från vårt övriga sortiment.

Notera att sedan våren 2023 är DemoniaCult det nya registrerade namnet inom EU och Storbritannien för Pleaser USA:s tuffaste alternativa kollektion. Detta då det tidigare namnet Demonia är registrerat av ett annat företag inom EU och Storbritannien och inte längre får användas där.