• Välkomna till Grothica - the darker side of fashion
Butik i Göteborg och webbshop


DemoniaCult - Defining alternative footwear

Hos oss hittar ni kängor och skor från vårt favoritmärke DemoniaCult som är amerikanska företaget Pleasers tuffa alternativa kollektion. Som leverantören själv säger, DemoniaCult återspeglar inte bara den alternativa livsstilen, de definierar den. DemoniaCult är lika älskade av våra kunder som av oss och är nästan ett måste i varje gothares garderob. Många är de tonåringar som genom åren lämnat butiken lyckliga efter inköp av sina första platåkängor.

I butiken och här i webbshoppen hittar ni ett urval av våra favoritmodeller av DemoniaCults mest populära platåkängor och platåskor. Ibland kan du ha turen att just den modell du är ute efter finns hemma i butiken men ofta är det beställningvaror och då ligger leveranstiden på ca 2 - 4 veckor. Utöver de skor vi har lagt upp här i webbshoppen kan vi beställa hem allt som finns i sortimentet hos Pleaser USA. Vill du beställa någon modell som inte finns i webbshoppen går det bra att skicka ett mail till [email protected] Dock så kan vi inte erbjuda bytesrätt eller retur på skor som väsentligt skiljer sig från vårt övriga sortiment.

Notera att sedan våren 2023 är DemoniaCult det nya registrerade namnet inom EU och Storbritannien för Pleasers tuffa alternativa kollektion. Detta då det tidigare namnet Demonia är registrerat av ett annat företag inom EU och Storbritannien och inte längre får användas där.